Ontdek technisch talent via Iedereen TEO - mtech+

Kies jouw groep en regio!

Ieder fonds een aanbod op maat.

Als je geen toestemming geeft, mogen we jouw keuze niet opslaan en kan je niet de meest relevante inhoud zien.

Ik werk voor PC219 'controleorganisme'

Kies

Zit er een technieker in jouw boekhouder?

Iedereen TEO, Vacatures, Technische profielen

voor werknemer, werkgever, werkzoekend
2 minuten leestijd
Actueel
voor werknemer, werkgever, werkzoekend

Technisch talent ontdekken

We weten niet zeker of jouw boekhouder ambities als technieker heeft, maar dankzij het project Iedereen TEO kunnen we wel de methodiek en tools leveren om daar snel achter te komen. En misschien is het niet jouw boekhouder, maar een operator of inpakster. Zoals Sabrina.

Sabrina had altijd al interesse voor elektriciteit en techniek. “Als kind hielp ik papa bij verbouwingswerken, kabels doortrekken, stopcontacten verbinden. Maar in de middelbare school durfde ik niet voor een school kiezen waar ik een van de enige meisjes zou zijn.” Ze studeerde iets anders, en ging uiteindelijk aan de slag als inpakster.

Via een TEO-traject kwam haar motivatie, technisch inzicht en leervermogen duidelijk naar boven. Ondertussen sleutelt Sabrina als problem solver aan machines bij dezelfde organisatie, die blij verrast waren van het talent in eigen rangen.

Dankzij het project Iedereen TEO konden we dus op korte termijn technisch talent ontdekken. Én dat binnen de muren van de eigen onderneming. Dus stop met zoeken naar de witte technische raaf in die kleine vijver, maar kijk naar onontgonnen talent dichterbij.

Motivatie en leerpotentieel zijn dé ingrediënten voor succes

Om allerlei redenen slagen sommige mensen niet in het reguliere onderwijs. Het is niet omdat men daar toen uit de boot viel, dat men geen nieuwe kansen kan krijgen. Drempels om zich op latere leeftijd om te scholen zijn groot, maar door een flexibele opleiding à la TEO lukt het vaak wel.

Vul je technische vacatures in

Draag bij aan een inclusief HR-beleid en geef sollicitanten en interne medewerkers de kans om te groeien! De pool met geschikte kandidaten wordt vergroot en zo vul jij makkelijker jouw technische vacatures in.

Lees hier meer of neem direct contact op met Astrid Du Four via [email protected] of 09 242 49 59 voor de rekruterings- of opleidingsmogelijkheden via Iedereen TEO.

Zit er een technieker in jouw boekhouder? (2021, 9 juni). TEO. Geraadpleegd op 23 maart 2022, van https://teo.training/nieuws/zit-er-een-technieker-in-jouw-boekhouder