ANTTEC+ - mtech+

Kies jouw groep en regio!

Ieder fonds een aanbod op maat.

Als je geen toestemming geeft, mogen we jouw keuze niet opslaan en kan je niet de meest relevante inhoud zien.

Ik werk voor PC219 'controleorganisme'

Kies

ANTTEC+

Het Antwerps technologiecentrum van de metaalsector, werd in 2007 opgericht  als forum voor het bedrijfsleven en het onderwijs om in te spelen op de technologische evoluties.  Anttec is specialist in het domein van onderhoudstechniek en industriële automatisering. 

De kernactiviteiten bestaan uit:

 • Opleidingen
  Bedrijven kunnen bij Anttec terecht voor de organisatie van opleidingen op maat.  Hierbij wordt in samenspraak het onderwerp en de duur van de training vastgelegd, rekening houdend met de functie, vooropleiding & ervaring van de werknemer.
  Daarnaast kunnen bedrijven hun werknemers inschrijven in het open aanbod.  Dit zijn technische opleidingen die via de loopbaanfondsen gratis worden georganiseerd.
 • Docenten & infrastructuur
  In overleg met hun directie, kunnen docenten van technische scholen bij Anttec opleiding volgen.  Zij kunnen ook gratis gebruik maken van de infrastructuur voor het lesgeven aan hun studenten.
 • Studenten
  Voor onderwerpen waarvan het didactische materiaal of de technische kennis in de school niet aanwezig is, worden in samenwerking met de RTC’s ééndaagse opleidingen georganiseerd.Locatie

Filip Williotstraat 7,
2600 Antwerpen
Plan je route