LIMTEC+ - mtech+

Kies jouw groep en regio!

Ieder fonds een aanbod op maat.

Als je geen toestemming geeft, mogen we jouw keuze niet opslaan en kan je niet de meest relevante inhoud zien.

Ik werk voor PC219 'controleorganisme'

Kies

LIMTEC+

Het technologiecentrum van de metaalsector in Limburg

LIMTEC+ organiseert opleidingen en workshops rond actuele en nieuwe technieken in de technologische sector. LIMTEC+ zich ook op leerlingen en leerkrachten uit het technisch en beroepsonderwijs, enerzijds om de link te maken tussen het onderwijs en de industrie en anderzijds om het imago van het technisch en het beroepsonderwijs te verbeteren.

LIMTEC+ biedt een moderne infrastructuur met up-to-date didactisch materiaal aan voor het bedrijfsleven en het onderwijs om in te spelen op de technologische evoluties.

Technisch geschoold personeel: dé grondstof in de technologische sector...

Wat vandaag nieuw is, is morgen achterhaald.
Nergens gaan de ontwikkelingen zo snel als in de industriële sector.
Meer dan ooit is er in onze hedendaagse productiebedrijven nood aan een degelijke kennis met betrekking tot automatisering. De scherpe concurrentie op de internationale markt vergt van onze bedrijven aandacht voor kwaliteit, kennis van de medewerkers, kostprijs, …

Het menselijke kapitaal is dan ook een troef die de bedrijven moeten uitspelen. Als sector kunnen we hierop inspelen door het verdiepen en verbreden van de kennis van automatisering van productieprocessen.

De nood aan geschikte opleidingen én bijhorende opleidingsinfrastructuur om in te spelen op de technologische evoluties is bijzonder hoog.

Contacteer ons: 089/69 20 30, [email protected]

Locatie

Wetenschapspark 35,
3590 Diepenbeek
Plan je route