Terugblik digitaal leiderschapsevent  - mtech+

Kies jouw groep en regio!

Ieder fonds een aanbod op maat.

Als je geen toestemming geeft, mogen we jouw keuze niet opslaan en kan je niet de meest relevante inhoud zien.

Ik werk voor PC219 'controleorganisme'

Kies

Terugblik digitaal leiderschapsevent 

Event, Leiderschap, Nieuwsbrief

voorwerknemer, werkgever
2 minuten leestijd
Actueel
voorwerknemer, werkgever

Digitaal leiderschapsevent mtech+ op 25 november 2021

Je loopbaan in handen nemen is ook je openstellen voor nieuwe ervaringen en skills. Die bewuste 25 november, de dag van ons eerste nationale digitale leiderschapsevent van mtech+, gold dat zeker ook voor mij.  Die ochtend had ik het gevoel van een “eerste schooldag”: 4 camera’s die mij leeg aankijken, kruisjes op de grond waar ik moet gaan staan en een onzichtbaar persoon die regiedirecties fluistert in mijn oor. Hier was ik echt niet voor opgeleid...
Voor mij persoonlijk was dit al een grote stap, maar zeker voor mtech+ is dit een mijlpaal geweest in zijn korte bestaan: in de nieuwe missie ligt onze focus op het connecteren van en met bedrijven en werknemers. Tot op heden deden we dit hoofdzakelijk in een 1-op-1 setting, soms in kleinere, provinciale events. Voor het eerst kwamen wij echt als één blok naar buiten om te inspireren en input te vragen. Om onze missie als loopbaanfonds goed/correct in te vullen is deze input namelijk van cruciaal belang.

Onze keynote speaker Jan De Schepper was het hier meer dan eens mee. Een managers belangrijkste taak, eender waar in de organisatie, is voluit te gaan voor de verbondenheid met zijn medewerkers, dixit Jan De Schepper. Alleen vanuit deze connectie kan een exceptioneel resultaat van het team en bedrijf voortkomen. 
Verder neem ik zeker de uitleg rond “hoe trager, hoe sneller” mee; door voldoende tijd te nemen in het begin van een veranderingstraject, kan je meer snelheid nemen in de uitvoering ervan. 
De basisprincipes zijn en blijven: vereenvoudigen, vertrouwen en connecteren. Hiermee kom je als organisatie het verst.
Hopelijk wij nu ook.   

Vanuit mtech+ zijn we zeer blij met de inbreng van alle deelnemers tijdens dit eerste event, en we hopen in de nabije toekomst nog meer te connecteren met onze leden. Want alleen samen kunnen we de juiste boost geven aan de carrières van onze medewerkers die zullen zorgen voor de succesresultaten van de bedrijven waarvoor ze werken. 

Stijn D’Exelle
Manager mtech+