Ontdek ons online aanbod van webinars! - mtech+

Kies jouw groep en regio!

Ieder fonds een aanbod op maat.

Als je geen toestemming geeft, mogen we jouw keuze niet opslaan en kan je niet de meest relevante inhoud zien.

Ik werk voor PC219 'controleorganisme'

Kies

Ontdek ons online aanbod van webinars!

voor werknemer, werkgever, arbeider, bediende, leidinggevende
2 minuten leestijd
Actueel
voor werknemer, werkgever, arbeider, bediende, leidinggevende

Is voor jou de zomer een ideale manier om te herbronnen en inspiratie op te doen? Ga dan zeker eens kijken naar ons online aanbod van webinars. Je kan rond heel wat topics boeiende en praktijkgerichte, maar ook gebalde opleidingen volgen. Voorbeelden hiervan zijn: 'Omgaan met conflicten voor leidinggevenden’, ‘De kunst van het motiveren’, ‘Mijn loopbaan: hoe ze zo betekenisvol en future proof maken?’.

Deze online opleidingsmomenten van 1 uur zijn ideaal om op een snelle manier je knowhow uit te breiden en praktische tips te krijgen voor jouw werkvloer, of je nu werknemer of leidinggevende bent. Ons gratis online aanbod met webinars van afgelopen maanden en jaren is permanent beschikbaar via deze link. Vanaf oktober mag je trouwens een nieuw live en interactief programma webinars verwachten.

Volg je voor de eerste keer uitgesteld een webinar? Dan moet je je eerst registreren: klik hiervoor rechts bovenaan op de pagina met het webinaroverzicht op “registreren”. Eenmaal geregistreerd klik je op de knop “inschrijven” naast het onderwerp van je keuze en kan je onmiddellijk het webinar starten.

Om een webinar te vinden tik je best een trefwoord in de zoekrobot in. Dat gaat sneller dan door het aanbod van meer dan 100 onderwerpen te scrollen.

De webinars, die je deze zomer kan volgen, bekijk je wel uitgesteld. Je kan dus niet meer chatten met de docent, maar dat maakt deze korte leermomenten niet minder boeiend. De presentatie, die de lesgever hanteert, kan je overigens downloaden van de website: je vindt de link onderaan de beschrijving van elk webinar. In heel wat webinars heb je op het einde de mogelijkheid om daarbovenop extra documenten aan te vragen. Heb je daar interesse voor, stuur ons dan op [email protected] een vraag met vermelding wat je wil ontvangen, en we doen asap het nodige.