mtech+ komt naar je toe - mtech+

Kies jouw groep en regio!

Ieder fonds een aanbod op maat.

Als je geen toestemming geeft, mogen we jouw keuze niet opslaan en kan je niet de meest relevante inhoud zien.

Ik werk voor PC219 'controleorganisme'

Kies

mtech+ komt naar je toe

1 minuut leestijd
Actueel

mtech+ verwelkomt je graag op deze eerste editie van onze tour dwars door Vlaams-Brabant. 

Graag bieden we je vanaf 9u15 naast koffie en croissants ook een aantal learning snacks aan waarbij we antwoorden trachten te vinden op onderstaande vragen.  

  • Hoe kan je een omgeving cultiveren waar leren en ontwikkelen centraal staan waardoor je team niet alleen de dagelijkse uitdagingen kan aangaan maar zich ook voortdurend kan aanpassen aan een snel innoverende sector?
  • Hoe samenwerking tussen onderwijs en ondernemingen kan leiden tot een win-winsituatie? Ontdek wat werkplekleren te bieden heeft en hoe het van belang kan zijn voor jouw bedrijf. 
  • Hoe win je de War for Talent? Alsmaar meer werkgevers zien een mismatch tussen vraag naar en het aanbod van werk. Wat zijn de opties om knelpuntvacatures ingevuld te krijgen?

Deelname aan de ontbijtsessie is gratis voor bedrijven uit de metaal- en technologische industrie (PC111 of PC 209) die een vestiging hebben in Vlaams-Brabant.  Deze learning snacks worden als geheel aangeboden en inschrijven op de verschillende afzonderlijke sessies is niet mogelijk.
Meer weten of inschrijven

Tijdens de namiddag voorzien we een speeddate voor bedrijven en werkzoekenden. Deze sessies gaan enkel door op 23 november in Halle en op 7 december in Diest. Het aantal plaatsen voor bedrijven is zeer beperkt. Wil je graag hierbij aanwezig zijn. Dan nodigen wij je uit om contact met ons op te nemen om de verdere details te bespreken. Dit kan via [email protected]