Kies jouw groep en regio!

Ieder fonds een aanbod op maat.

Als je geen toestemming geeft, mogen we jouw keuze niet opslaan en kan je niet de meest relevante inhoud zien.

Ik werk voor PC219 'controleorganisme'

Kies

Je loopbaan zelf in handen nemen, dat doe je met de loopbaanrekening!

Loopbaanbegeleiding, loopbaan, opleiding, loopbaanrekening, premie

voor werknemer
Actueel
voor werknemer

Wist je dat heel wat jobs tegen 2030 er anders zullen uitzien of zelfs helemaal zullen verdwijnen? Maar liefst 41% van de Vlaamse inwoners moet bijgeschoold worden en 185 000 mensen (in niet Corona-tijden 8 maal een vol Antwerps Sportpaleis) zelfs volledig omgeschoold. Het goede nieuws? Voor elke job die verdwijnt komen er 3,7 jobs bij.

Als loopbaanfonds vinden wij een loopbaan een gedeelde verantwoordelijkheid van zowel werkgevers als werknemers. Vanuit deze visie reiken wij niet alleen de hand naar werkgevers maar willen we ook rechtstreeks de werknemers in onze sector ondersteunen naar een duurzame loopbaan. Wil je als werknemer graag zelf jouw positie op de arbeidsmarkt versterken? Dan geeft mtech+ een duwtje in de rug met de loopbaanrekening. Een budget van 1000 euro voor élke werknemer die op eigen initiatief, buiten arbeidstijd wil werken aan zijn of haar loopbaan. Dit budget kan gespendeerd worden aan opleidingen of loopbaanbegeleiding.

Wenst de werknemer advies? Dan is hij bij mtech+ aan het juiste adres. Wij begeleiden hem graag naar de juiste opleiding of loopbaancoach.

Loopbaanrekening - individuele premie aanvraag

De loopbaanrekening aanvragen

Meer info over alle voorwaarden en de procedure vind je hier.