Opleiding op maat van jouw bedrijf - mtech+ Oost-Vlaanderen

Kies jouw groep en regio!

Ieder fonds een aanbod op maat.

Als je geen toestemming geeft, mogen we jouw keuze niet opslaan en kan je niet de meest relevante inhoud zien.

Ik werk voor PC219 'controleorganisme'

Kies

Opleidingsprojecten op maat van jouw bedrijf

voor werkgever
Project
voor werkgever

Op zoek naar nieuw talent? Maar blijft jouw vacature oningevuld? 

 

Het vinden van nieuwe collega’s is geen gemakkelijke opdracht. Daar kunnen wij gelukkig mee helpen! Dankzij opleidings- en tewerkstellingsprojecten op maat van jouw bedrijf ontwikkelen jouw werknemers of sollicitanten binnen de kortste keren de juiste kennis en vaardigheden. Hieronder vind je alvast enkele voorbeelden!

Opleidingsinitiatief ‘MetaalMatch’

Eén van onze initiatieven heet ‘MetaalMatch’ en loopt in samenwerking met VDAB en het opleidingscentrum Compaan. Cursisten krijgen een eerste kennismaking met de sector, een algemene vorming en attitudetraining. Onderdeel hiervan is een opleiding op de werkvloer. Lees er hier meer over.

Opleidingsinitiatief dankzij Digi Smaakmaker

De Digi Smaakmaker brengt de digitale noden en behoeften van jouw medewerkers in kaart. Op basis hiervan kan een traject op maat uitgewerkt worden die hen enthousiasmeert om met digitalisering en nieuwe technologieën aan de slag te gaan! Dit wordt mogelijk gemaakt dankzij Google, Nesta – FutureFit & iDrops. Lees meer op deze pagina.

Opleidingsinitiatief Industrieel Tekenaar

Samen met de VDAB en andere partners (scholen, technische opleidingscentra,…) bereiden we werkzoekenden voor op een job als Industrieel Tekenaar. De opleiding duurt 1 jaar, en is inclusief een stage van 6 weken. Maak kennis met één van de cursisten, bied een stageplaats aan en vul zo jouw vacature in. Lees er hier meer over.

Jouw voordelen van het aanbieden van een opleidings- en/of stageplaats

Bied jij een opleidings- en/of stageplaats aan? Dan …

  • geniet jij van extra handjes en talent op de werkvloer
  • geef jij een gemotiveerde kracht de kans om zichzelf te ontwikkelen 
  • kan je eventueel beslissen om de klaargestoomde werknemer in dienst te nemen (waar wij graag voor jou onderzoeken voor welke voordelige tewerkstellingsmaatregelen de kandidaat in aanmerking komt)
  • én geniet je van een financiële tussenkomst voor de begeleiding van cursisten op de werkvloer (geldt enkel voor arbeidersprojecten), of geniet van subsidies bij het opzetten van een project. 

Klinkt goed toch?

Partners

Compaan logoVDAB logo

Dit project wordt je aangeboden in volgende regio's:

Oost-Vlaanderen