Praktische info opleidingsaanbod - mtech+

Kies jouw groep en regio!

Ieder fonds een aanbod op maat.

Als je geen toestemming geeft, mogen we jouw keuze niet opslaan en kan je niet de meest relevante inhoud zien.

Ik werk voor PC219 'controleorganisme'

Kies

Praktische info opleidingsaanbod

Algemene praktische info voor alle provincies

voor werknemer

Wat is het?

mtech+ biedt 2 keer per jaar een uitgebreide opleidingskalender aan waaruit jij een keuze kan maken! Wil je graag investeren in jouw loopbaan en werken aan jouw competenties? Neem een kijkje in ons aanbod!

Voor wie is het?

Ben je een werknemer (PC 111 / 209 / 219) of uitzendkracht en werk je in de metaal- en technologische industrie? Neem een kijkje in ons aanbod.

Onze programma’s

We organiseren voornamelijk basisopleidingen. Voor deelname aan deze trainingen wordt geen voorkennis gevraagd. Wil je inschrijven in een gevorderde of specialisatietraining? Lees dan zeker de infofiche. Hierin wordt vermeld welke kennis we van jou verwachten.

De aanpak van onze opleidingen kan verschillen afhankelijk van het onderwerp. Meestal organiseren we klassikale trainingen, maar ook praktijkgerichte workshops en zelfs individuele trainingen komen aan bod.

Bewijs van deelname

Na het voltooien van een opleiding ontvang je een bewijs van deelname. Volg je een erkende opleiding? Dan ontvang je een certificaat na het succesvol afleggen van een proef of examen.
Leslokaal

Feedback en evaluatie

Na afloop van de training ontvang je een (online) evaluatieformulier. Vul je deze zeker in? Zo help je ons de opleiding bij te sturen waar nodig en ons aanbod aan te passen naar jullie noden.

Hoe inschrijven?

Schrijf je in via het mtech+ portaal of vraag dit aan de opleidingsverantwoordelijke, HR of zaakvoerder binnen je bedrijf. Je ontvangt na de inschrijving een bevestigingsmailtje met alle praktische info over de opleiding.

Aantal deelnemers

In de meeste opleidingen kan je 4 medewerkers per bedrijf inschrijven. Bij trainingen die in kleine groep georganiseerd worden, beperken we het aantal tot 2. Je vindt het maximum toegelaten inschrijvingen per bedrijf terug op de detailpagina van de opleiding.

Prijzen

Het volledige opleidingsaanbod is kosteloos voor werknemers uit onze sector. Eveneens kan je kosteloos uitzendkrachten inschrijven dankzij de samenwerking met Travi (loopbaanfonds uitzendbedrjiven).

Annulatievoorwaarden

Annuleren kan altijd.

  • Wanneer je dit binnen de 14 kalenderdagen vóór start van de opleiding doet, rekenen we een administratieve kost van €100 per dag per deelnemer aan.
  • Is jouw werknemer afwezig zonder te verwittigen, dan rekenen we een “no show fee” aan van €200 per dag per deelnemer.

Uiteraard mag je steeds een andere collega naar de opleiding laten gaan.

Lunch

Bij opleidingen die een ganse dag duren, voorzien we ‘s middags een kleine lunch.

Onze locaties

De opleidingen vinden plaats op verschillende locaties. Bij de bevestiging ontvang je het juiste adres.