Praktische info opleidingsaanbod - mtech+

Kies jouw groep en regio!

Ieder fonds een aanbod op maat.

Als je geen toestemming geeft, mogen we jouw keuze niet opslaan en kan je niet de meest relevante inhoud zien.

Ik werk voor PC219 'controleorganisme'

Kies

Praktische info opleidingsaanbod

Algemene praktische info voor alle provincies

voor werkgever

Wat is het?

mtech+ biedt 2 keer per jaar een uitgebreide opleidingskalender aan. Wil je investeren in jouw werknemers? Neem een kijkje in ons aanbod!

Voor wie is het?

Je kan zowel werknemers (PC 111 / 209 / 219) als uitzendkrachten inschrijven voor onze opleidingen.

Onze programma’s

We organiseren voornamelijk basisopleidingen. Voor deelname aan deze trainingen wordt geen voorkennis gevraagd. Interesse om jouw collega’s in te schrijven in een gevorderde of specialisatietraining? Raadpleeg dan zeker de infofiche. Hierin staat welke kennis van de deelnemer verwacht wordt.

De aanpak van onze opleidingen kan verschillen afhankelijk van het onderwerp. Meestal organiseren we klassikale trainingen, maar ook praktijkgerichte workshops en zelfs individuele trainingen komen aan bod.

Kwaliteitsgarantie

Al onze opleidingen worden gegeven door gekwalificeerde instructeurs of lesgevers die specialist zijn binnen een bepaald domein. We houden regelmatig gesprekken met hen om feedback te verwerken.

Leslokaal

Feedback en evaluatie

Iedere deelnemer ontvangt na afloop van de training een (online) evaluatieformulier. Hierop kunnen suggesties, opmerkingen of aanpassingen steeds doorgegeven worden. Als werkgever kan je vanzelfsprekend ook steeds jouw suggesties, opmerkingen en of bedenkingen doorgeven.

Hoe inschrijven?

Via het portaal kan je als opleidingsverantwoordelijke collega’s inschrijven voor onze opleidingen.
Hiervoor heb je wel de portaalrol ‘vertrouwde contactpersoon’ nodig. Heb je deze rol nog niet? Neem dan contact op.

Aantal deelnemers

Je kan 4 werknemers per opleiding met dezelfde startdatum inschrijven. Bij iedere opleiding staat telkens ook het aantal vrije plaatsen van de opleiding. Is de opleiding volzet of heb je een bijkomende vraag? Stel ze aan een mtech+ medewerker die verantwoordelijk is voor opleidingen. De contactgegevens vind je onderaan deze pagina.

Prijzen

Het volledige opleidingsaanbod is kosteloos voor werknemers die ressorteren onder pc 111 of pc 209. Uitzendkrachten kan je ook kosteloos inschrijven dankzij de samenwerking met Travi (loopbaanfonds uitzendbedrijven).

Annulatievoorwaarden

  • Wanneer je de inschrijving 14 kalenderdagen vóór de start van de opleiding annuleert, rekenen we een annuleringskost van €100/opleidingsdag/deelnemer aan
  • Is de werknemer afwezig zonder te verwittigen, dan rekenen we een “no show fee” aan van €200/opleidingsdag/ deelnemer

Het is altijd mogelijk om een vervanger te laten deelnemen aan dezelfde opleiding op hetzelfde tijdstip. Breng ons hierover wel zo snel mogelijk van op de hoogte.

Lunch

Bij opleidingen die een volledige dag duren, voorzien we ‘s middags een lunch. Zijn er voedingsallergieën waarmee we best rekening houden? Laat ons dat tijdig weten zodat we hiermee rekening kunnen houden.

Onze locaties

De opleidingen vinden plaats op verschillende locaties. In de bevestigingsmail staat telkens het juiste adres.