Opleidingen voor werkzoekenden | mtech+

Kies jouw groep en regio!

Ieder fonds een aanbod op maat.

Als je geen toestemming geeft, mogen we jouw keuze niet opslaan en kan je niet de meest relevante inhoud zien.

Ik werk voor PC219 'controleorganisme'

Kies

Opleidingsprojecten voor werkzoekenden

voorwerkzoekend

Wat is het?

De zoektocht naar technische profielen is voor veel bedrijven moeilijk. Heel wat technische functies zijn knelpuntberoepen geworden. Om op deze problematiek een antwoord te bieden, organiseert en ondersteunt mtech+  i.s.m. verschillende opleidingsverstrekkers projecten voor werkzoekenden. Deze voltijdse opleidingen worden gratis aangeboden.

Opleiding tot Industrieel Tekenaar

Samen met 9 andere gemotiveerde werkzoekenden word je gratis opgeleid tot Industrieel Tekenaar. Je behoudt je werkloosheidsuitkering en je bent verzekerd tegen eventuele arbeidsongevallen. De opleiding is voltijds en duurt één jaar (inclusief stage). Hierna kan je van start in de sector!

Bezoek hier onze webpagina. Alvast benieuwd naar wat je er zal leren? Neem hier een kijkje of download hier de brochure voor meer informatie.

Opleiding tot Metaalbewerker/lasser (MetaalMatch)

In de opleiding ‘MetaalMatch’ word je opgeleid tot metaalbewerker/lasser. Ook krijg je een eerste kennismaking met de sector en een algemene training. Onderdeel van de opleiding is een stage op de werkvloer. Klaar om van start te gaan? Lees er hier meer over.

Opleiding tot monteur, elektricien of technieker (iedereen TEO)

Iedereen krijgt de kans om zich kosteloos om- of bij te scholen tot montagemedewerker, residentieel elektricien of technieker! Deze opleiding kan je op eigen tempo en van thuis uit volgen, door middel van een online platform en fysieke TEO-leerkoffers. We begeleiden jou naar een job toe! Lees er hier meer over.

Opleiding tot een ander knelpuntberoep (Mobiele Projecten)

De opleiding die naar jou toe komt! Voor knelpuntberoepen zoals lasser, aluminium schrijnwerker, metaalbewerker, onderhoudsmonteur,… ontwikkelen wij graag mobiele opleidingen. Deze vinden steeds plaats in jouw regio, in een school en/of in een bedrijf. Hierna ben je klaargestoomd om aan de slag te gaan. Lees hier wat we voor jou kunnen betekenen of neem contact op om meer te weten te komen over een volgende editie!