Onze partners - mtech+

Kies jouw groep en regio!

Ieder fonds een aanbod op maat.

Als je geen toestemming geeft, mogen we jouw keuze niet opslaan en kan je niet de meest relevante inhoud zien.

Ik werk voor PC219 'controleorganisme'

Kies

Onze partners

voor werknemer, werkgever, werkzoekend, onderwijs

In ons open aanbod vind je ongetwijfeld wel een interessante opleiding, maar… misschien niet helemaal wat je zoekt? Een verkeerde datum? Liever in het bedrijf zelf?

Wij brengen je graag in contact met onze opleidingspartners, zodat jullie samen de passende opleiding kunnen selecteren. Aarzel niet om ons te contacteren. Samen met jou vinden wij de juiste oplossing op maat van jouw noden.
Kijk zeker ook gerust naar het aanbod van één van onze partners, ook hier kan je een ruim aanbod vinden van technische en niet-technische opleidingen.

Vinçotte Academy

Alle fysieke opleidingen van maximaal 2 dagen kunnen kosteloos voor het bedrijf gevolgd worden. Het volstaat volgende stappen te volgen:

  1. Vraag je code aan via [email protected]
  2. Zoek de juiste opleiding via Vinçotte Academy.
  3. Schrijf je in en vermeld meteen onze betalingsgegevens en de code. Voor extra uitleg klik hier.
  4. Vul het formulier in op deze website.
  5. Verschijn tijdig op de opleiding, alles is geregeld.

Let wel, wij kunnen enkel tussenkomen in de kosten wanneer aan alle voorwaarden is voldaan.

VDAB

Waar bijna iedereen VDAB als een opleidingspartner voor werkzoekenden kent, willen wij hen graag voorstellen via de opleidingen voor werknemers. Via onze kredietlijn, gecombineerd met subsidies, wordt een opleiding voor werknemers uit de metaal- en technologiesector (PC 209, 219 en 111) kosteloos. Het volstaat om bij VDAB te vermelden dat je gebruik wil maken van de kredietlijn.

RTC Vlaams-Brabant

Via subsidiëring ondersteunt mtech+ het behalen van internationale lascertificaten door jongeren uit specifieke studierichtingen. In 2021 werden op deze manier 209 lascertificaten door 115 leerlingen behaald.

Ook werknemers kunnen via RTC Vlaams-Brabant de nodige certificaten behalen. Neem hiervoor rechtstreeks contact op met RTC Vlaams-Brabant.