Kies jouw groep en regio!

Ieder fonds een aanbod op maat.

Als je geen toestemming geeft, mogen we jouw keuze niet opslaan en kan je niet de meest relevante inhoud zien.

Ik werk voor PC219 'controleorganisme'

Kies

Onze partners

voor werknemer, werkgever, werkzoekend, onderwijs

Partner VDAB

VDAB

Waar bijna iedereen VDAB als een opleidingspartner voor werkzoekenden kent, willen wij hen graag voorstellen via de opleidingen voor werknemers. Via onze kredietlijn, gecombineerd met subsidies, wordt een opleiding voor werknemers uit de metaal- en technologiesector (PC 209, 219, 111.1 en 111.2) kosteloos. Het volstaat om bij VDAB te vermelden dat je gebruik wil maken van de kredietlijn.

Partner CEVORA

CEVORA

Wie graag een opleiding via CEVORA wil volgen, kan ook rekenen op de steun van mtech+. Voor zover de gekozen opleiding niet in onze eigen opleidingskalender staat, is deze kosteloos. Inschrijven dient wel via mtech+ te gebeuren. Hiervoor kan je best ons contactformulier invullen.

Partner RTC Vlaams-Brabant

RTC Vlaams-Brabant

Via subsidiƫring ondersteunt mtech+ het behalen van internationale lascertificaten door jongeren uit specifieke studierichtingen. In 2021 werden op deze manier 209 lascertificaten door 115 leerlingen behaald.

Ook werknemers kunnen via RTC Vlaams-Brabant de nodige certificaten behalen. Neem hiervoor rechtstreeks contact op met RTC Vlaams-Brabant.

Kies jouw regio

Elk van onze fondsen heeft specifieke acties, op maat van zijn regio en doelgroep! Kies jouw regio voor formulieren van regio.

Regio kiezen