Oproep STEM-ambassadeurs - mtech+

Kies jouw groep en regio!

Ieder fonds een aanbod op maat.

Als je geen toestemming geeft, mogen we jouw keuze niet opslaan en kan je niet de meest relevante inhoud zien.

Ik werk voor PC219 'controleorganisme'

Kies

Oproep STEM-ambassadeurs

voor onderwijs
Project
voor onderwijs

Wat is het?

Samen met RTC Oost-Vlaanderen ondersteunen we de “STEM-ambassadeurs”. We laten leerlingen uit het beroepsgericht en technisch onderwijs antwoorden vinden op maatschappelijke relevante uitdagingen. Dat doen ze vanuit een STEM-invalshoek. Ook krijgen ze hulp van ondernemingen en RTC Oost-Vlaanderen.

Wat willen we bereiken?

Met de “STEM-ambassadeurs” willen we maatschappelijk relevant onderwijs promoten, leerlingen motiveren een STEM-studierichting te kiezen, leraren professionaliseren én de samenwerking tussen scholen en ondernemingen versterken. Last but not least willen we hiermee ook het beroepsgericht en technisch onderwijs positief in de kijker zetten.

Laat je alvast inspireren door de STEM-projecten van schooljaar 2020-2021. Wil je als school ook een STEM-project indienen? Neem dan zeker hier een kijkje!

#STEMhelden

Krijg je niet genoeg van STEM? Samen met VRT, het STEM-platform en Technopolis lanceerden we de campagne #STEMhelden om verschillende STEM-profielen en -beroepen positief in de kijker te zetten. Benieuwd geworden? Lees verder op deze pagina.

Partners

RTC Oost-Vlaanderen

Dit project wordt je aangeboden in volgende regio's:

Oost-Vlaanderen

#STEMhelden

VRT, het STEM-platform en Technopolis hebben samen de campagne #STEMhelden gelanceerd om verschillende STEM-profielen e...

#STEMhelden