Kies jouw groep en regio!

Ieder fonds een aanbod op maat.

Als je geen toestemming geeft, mogen we jouw keuze niet opslaan en kan je niet de meest relevante inhoud zien.

Kies

Outplacement : info werkgevers

Kwalitatieve en inhoudelijke ondersteuning bij outplacement

voor werkgever

Neem je afscheid van jouw medewerker(s)?

Je hebt ongetwijfeld, net zoals veel andere werkgevers, veel vragen en onzekerheden bij outplacement. Wat zegt de wet? Wie heeft welke rechten en plichten? Of op welke manier kunnen we het vertrouwen binnen jouw team bewaren terwijl je de juiste begeleiding aanbiedt bij de ontslagen medewerker(s)?

Je kan je hierbij laten ondersteunen door één van onze partners, zowel bij individueel als bij collectief ontslag. Zij luisteren, geven advies en nemen zoveel mogelijk van je over.

Ascento

Ascento biedt als pionier in outplacement een innovatief traject op maat van elke deelnemer. Elk traject bestaat uit een combinatie van persoonlijke coaching en groepssessies.  Door de sterke lokale verankering staan ze letterlijk en figuurlijk dichtbij elke deelnemer. Zelfredzaamheid van de deelnemer en duurzaamheid van hun oplossingen staan hoog in het vaandel. Hun methode is evidence based. Ze maken enkel gebruik van betrouwbare en valide instrumenten.
Dit vertaalt zich in een kwalitatieve aanpak. Ascento draagt het Qfor-label en was tweemaal winnaar van de HR Excellence Award.

Jouw contactpersoon:

An Heylen
[email protected]
03 217 26 40
Roderveldlaan 3 – 2600 Berchem

RiseSmart

RiseSmart, voorheen Galilei, heeft 15 jaar ervaring als outplacementaanbieder. De dynamiek, de klantgerichtheid en de flexibiliteit van een KMO in combinatie met de ondersteuning, technologie en de kracht van de grote Randstad Group zijn hun sterkte. Ze onderscheiden zich van andere outplacementkantoren door hun persoonlijke aanpak, naast hun doelgroep aanpak (uitvoerend – experten – leidinggevenden, digitaal (on)geletterd) ondersteund door een state-of-the-art technologie.
Ondernemerschap is voor hen een belangrijke waarde. RiseSmart maakt gebruik van betrouwbare en valide instrumenten. Ze dragen het Qfor-label en waren al 8 keer genomineerd voor de HR Excellence Award.

Jouw contactpersoon:

Siege Van den Neucker
[email protected]
03 200 28 41 – 0497 51 14 01
Posthofbrug 10 – 2600 Berchem

Travvant

Travvant is een volledig onafhankelijke en neutrale organisatie binnen de outplacementmark. Ze hebben één doel voor ogen: de “personal touch”.  Aan de zeer mensgerichte aanpak koppelen ze meteen resultaatgerichtheid vast. De succesformule van hun ervaren loopbaancoaches en jobsearchers wordt mee bepaald door de overtuiging dat elk traject maatwerk is en dat elke deelnemer mee verantwoordelijk is voor zijn eigen loopbaan, zelfs nadat hij al nieuw werk gevonden heeft.
Travvant heeft het kwaliteitslabel van de kmo-portefeuile.

Jouw contactpersoon :

Annick Huybrechts
[email protected]e
Posthofbrug 12/5 – 2600 Berchem

Waarom je op onze partners mag rekenen?

mtech+ Antwerpen maakte in het voorjaar van 2020 een beperkte marktstudie voor outplacement. Een 10-tal goede aanbieders werden onder de loep genomen waarvan er 3 zijn weerhouden. Deze zijn inhoudelijk en kwalitatief aan elkaar gewaagd qua aanpak, methode en prijs. Er zijn toch enkele nuanceverschillen. We zijn ervan overtuigd dat je jouw gading tussen deze aanbieders zult vinden. Leuk extraatje: we hebben bij hen voor onze bedrijven speciale prijzen bedongen.