Outplacement : info werkgevers - mtech+

Kies jouw groep en regio!

Ieder fonds een aanbod op maat.

Als je geen toestemming geeft, mogen we jouw keuze niet opslaan en kan je niet de meest relevante inhoud zien.

Ik werk voor PC219 'controleorganisme'

Kies

Outplacement : info werkgevers

Kwalitatieve en inhoudelijke ondersteuning bij outplacement

voor werkgever

Neem je afscheid van jouw medewerker(s)?

Je hebt ongetwijfeld, net zoals veel andere werkgevers, veel vragen en onzekerheden bij outplacement. Wat zegt de wet? Wie heeft welke rechten en plichten? Of op welke manier kunnen we het vertrouwen binnen jouw team bewaren terwijl je de juiste begeleiding aanbiedt bij de ontslagen medewerker(s)?

Je kan je hierbij laten ondersteunen door één van onze partners, zowel bij individueel als bij collectief ontslag. Zij luisteren, geven advies en nemen zoveel mogelijk van je over.

Skillbuilders

Skillbuilders, verder met ieders talent! Talent ontdekken, ontwikkelen en op de juiste plaats inzetten, daar gaat SBS voor!

Jouw rechtstreeks aanspreekpunt adviseert jou omtrent het wettelijk kader, voorziet jou snel van de nodige documenten (inclusief sectorvoordelen) en werkt een aanbod op maat uit. Een mens- en tegelijk resultaatgerichte aanpak, conform de persoonlijke noden van jou en jouw ex-medewerker.

Met 42 kantoren en +200 begeleidingslocaties is SBS ook in uw buurt actief!

De focus ligt op de ex-werknemer waarbij persoonlijke coaching en begeleiding primeert. Volgens diens nood of situatie gecombineerd met dynamische boostsessies, innovatieve workshops, extra opleidingen en creatieve job-evenementen, optimaal face to face, digitaal of online.

Jouw contactpersoon:

Inez De Vits
[email protected]
0491 71 20 48
Straatsburgdok – Noordkaai 21 b1 – 2030 Antwerpen

 

RiseSmart

RiseSmart, voorheen Galilei, heeft 15 jaar ervaring als outplacementaanbieder. De dynamiek, de klantgerichtheid en de flexibiliteit van een KMO in combinatie met de ondersteuning, technologie en de kracht van de grote Randstad Group zijn hun sterkte. Ze onderscheiden zich van andere outplacementkantoren door hun persoonlijke aanpak, naast hun doelgroep aanpak (uitvoerend – experten – leidinggevenden, digitaal (on)geletterd) ondersteund door een state-of-the-art technologie.
Ondernemerschap is voor hen een belangrijke waarde. RiseSmart maakt gebruik van betrouwbare en valide instrumenten. Ze dragen het Qfor-label en waren al 8 keer genomineerd voor de HR Excellence Award.

Jouw contactpersoon:

Eva De Boodt
[email protected]
02 472 95 48 – 0479 74 88 10
Posthofbrug 10 – 2600 Berchem

Travvant

Travvant is een volledig onafhankelijke en neutrale organisatie binnen de outplacementmarkt. Ze hebben één doel voor ogen: de “personal touch”.  Aan de zeer mensgerichte aanpak koppelen ze meteen resultaatgerichtheid vast. De succesformule van hun ervaren loopbaancoaches en jobsearchers wordt mee bepaald door de overtuiging dat elk traject maatwerk is en dat elke deelnemer mee verantwoordelijk is voor zijn eigen loopbaan, zelfs nadat hij al nieuw werk gevonden heeft.
Travvant heeft het kwaliteitslabel van de kmo-portefeuile.

Jouw contactpersoon :

Annick Huybrechts
[email protected]
03 221 11 11
Posthofbrug 12/5 – 2600 Berchem

Waarom je op onze partners mag rekenen?

mtech+ Antwerpen maakte in het voorjaar van 2020 een beperkte marktstudie voor outplacement. Een 10-tal goede aanbieders werden onder de loep genomen waarvan er 3 zijn weerhouden. Deze zijn inhoudelijk en kwalitatief aan elkaar gewaagd qua aanpak, methode en prijs. Er zijn toch enkele nuanceverschillen. We zijn ervan overtuigd dat je jouw gading tussen deze aanbieders zult vinden. Leuk extraatje: we hebben bij hen voor onze bedrijven speciale prijzen bedongen.