Randstad RiseSmart - mtech+

Kies jouw groep en regio!

Ieder fonds een aanbod op maat.

Als je geen toestemming geeft, mogen we jouw keuze niet opslaan en kan je niet de meest relevante inhoud zien.

Ik werk voor PC219 'controleorganisme'

Kies

Door bewust in te zetten op een optimale persoonlijke connectie, staan mensen bij ons centraal.

Randstad RiseSmart, binnen de metaalsector ook nog gekend als het vroegere Galilei, begeleidt al meer dan 20 jaren mensen in outplacement. Zo hebben we in 2021 in België niet minder dan 4000 mensen, zowel operationele als zelfsturende medewerkers, experten, managers en kaderleden, naar een volgende stap in hun loopbaan begeleid én zijn we reeds 15 jaar preferente partner van mtech+.

We begeleiden u en uw medewerker op een professionele manier, doorspekt met 20 jaar ervaring in de arbeidsmarkt, in outplacement én loopbaanbegeleiding. Onze aanpak kenmerkt zich door een mix van begeleidingsmethodes, een combinatie van interactieve groepsmomenten (workshops), een performant interactief loopbaanplatform én een professionele maar vooral warme, menselijke aanpak door onze ervaren coaches, aangevuld door experten. Hoe deze verschillende elementen worden ingezet zijn enerzijds afhankelijk van het aangeboden programma maar vooral van de leerstijl en noden van uw medewerker.

En dat is te zien in ons tevredenheidscijfer van 97% bij onze deelnemers en een  tewerkstellingsresultaat binnen de begeleiding  waarbij we beter scoren dan de markt. We begeleiden uw medewerker in het verder vormgeven van hun loopbaanpad zodat hij/zij  een nieuwe job vindt waarin hij/zij zijn/haar talenten ten volle kan ontwikkelen.

En ook u staat centraal.

Naast deze warme, professionele begeleiding naar uw medewerker bieden we u een gedegen, efficiënte ondersteuning bij de afhandeling. We geven u advies rond aanpak en de verschillende mogelijkheden, en voorzien u in een vingerknip van de juiste documenten.

Meer weten?

Bel ons: +32 210 16 74 of mail ons op [email protected]

Surf naar https://www.randstadrisesmart.be/talentmobiliteit/outplacement