Ready for take-off - mtech+

Kies jouw groep en regio!

Ieder fonds een aanbod op maat.

Als je geen toestemming geeft, mogen we jouw keuze niet opslaan en kan je niet de meest relevante inhoud zien.

Ik werk voor PC219 'controleorganisme'

Kies

Ready for take-off

Een krachtig begeleidingstraject voor medewerkers

voor werkgever

Het aanbod

Het Ready for take-off programma is een krachtig competentieversterkend individueel coachingtraject voor een snelle en efficiënte integratie van zowel nieuwe medewerkers als medewerkers die in een sterk gewijzigde functie starten.

We zorgen voor een unieke aanpak op maat van onderneming en werknemer in samenwerking met één van onze externe coaches. Het verlicht de taak van de leidinggevende en het potentieel van de medewerker wordt versterkt. De loyaliteit naar de organisatie… die schiet de hoogte in.

 

Het traject

 1. (On)Boarding now!
  De mtech+ adviseur luistert naar de noden en stelt volgens de noden van de onderneming en de werknemer een coach voor.
 2. Fasten your seatbelts!
  Intakegesprek van 2 uur met de werknemer, +1 van de werknemer/ hr/ zaakvoerder, de coach en de mtech+ adviseur: bespreking van aanpak en doelen.
  Eveneens zal een POP (persoonlijk ontwikkelingsplan) worden opgemaakt door de coach. Alle betrokkenen dienen akkoord te gaan met de effectieve opstart van de coaching, voornamelijk medewerker en coach dienen de klik te hebben om met elkaar in zee te gaan.
 3. Take-off
  Individueel coachingtraject van 3x 2u, timing en frequentie is in overleg tussen de medewerker en de coach. mtech+ adviseert het volledige traject (intake, coaching en afsluitend gesprek) te voorzien in een tijdsperiode van 6 maanden.Eveneens zal de coach de werknemer ‘huiswerk’ geven onder de vorm van te volgen webinars en of opleiding uit het opleidingsaanbod van mtech+.
 4. Touch down
  Afsluitend gesprek met de medewerker, +1 van de werknemer/ hr/ zaakvoerder en de coach waarin de aanpak besproken en geëvalueerd wordt.

Financiering

mtech+ financiert het volledige traject, de coach factureert rechtstreeks aan mtech+.

De werkgever kan de coachinguren niet indienen als een tussenkomst bedrijfsopleiding.