Kies jouw groep en regio!

Ieder fonds een aanbod op maat.

Als je geen toestemming geeft, mogen we jouw keuze niet opslaan en kan je niet de meest relevante inhoud zien.

Kies

Gezocht: stageplaatsen!

Wij zoeken regelmatig bedrijven die stageplaatsen aanbieden

voor werkgever

Waarom een stageplaats aanbieden in jouw bedrijf?

Je wil binnenkort iemand aanwerven? Of je hebt tijdelijk nood aan een extra kracht om het werk van jouw team te verlichten? Dan kan het aanbieden van een stageplaats aan één van onze stagiairs wel een goed idee zijn.

Jouw voordelen

 • Gekwalificeerde (toekomstige) werknemers
  Een stage is een goede manier om een toekomstige werknemer te leren kennen. De stagiair leert op zijn beurt het bedrijf, de producten en de collega’s beter kennen tijdens zijn stage. Dat zorgt voor duidelijke verwachtingen langs beide kanten, zodat de werknemer vlot geïntegreerd raakt wanneer hij aangeworven wordt na de stage.
 • Versterking van je team
  Iedere stagiair wordt begeleid door een stagementor. Dit is een ervaren medewerker die de nodige kennis kan doorgeven. Een ideale gelegenheid om erkenning te geven aan je meest ervaren teamlid.
 • Een industrieel profiel
  De stagiairs hebben zich tijdens een opleiding van 6 tot 12 maanden voorbereid op het werken in de metaalsector. Op die manier past hun profiel bij je bedrijf.
 • Kostenloos
  De stage zelf is gratis en de stagiair komt erna op de arbeidsmarkt terecht. In geval het om een positieve ervaring gaat, kan je hem/haar aanwerven met een gesubsidieerd contract (Individuele Beroepsopleiding in de Onderneming).