Kies jouw groep en regio!

Ieder fonds een aanbod op maat.

Als je geen toestemming geeft, mogen we jouw keuze niet opslaan en kan je niet de meest relevante inhoud zien.

Kies

Gratis opleidingen open aanbod

Gratis opleidingen open aanbod werknemers pc 111 en 209

Door mtech+
voor werkgever
Subsidie
Door mtech+
voor werkgever

Wist je dat mtech+ heel wat opleidingen aanbiedt voor werknemers uit onze sector? Zelfs wanneer je niet meteen vindt wat je zoekt, helpen we je graag verder. Neem bijvoorbeeld eens een kijkje in het aanbod in de andere provincies. Want ook daar staan we voor je klaar.

 

Voorwaarden & kostprijs

  • De opleidingen in het open aanbod van mtech+ West-Vlaanderen zijn volledig kosteloos.
  • Een aantal opleidingen kunnen gevolgd worden door werkzoekenden die aan de doelgroep-definitie voldoen. Indien dit het geval is, kan je bij inschrijven kiezen om in te schrijven als werkzoekende. Alle andere opleidingen zijn uitsluitend voor werknemers.

Hoe werkt het?

  • Ben je werknemer? Bespreek de gewenste opleiding met jouw werkgever.
  • Schrijf je in of laat de contactpersoon van het bedrijf jou inschrijven via de website.
  • Na inschrijving ontvang jij zelf (en de contactpersoon) een bevestigingsmail van mtech+.
  • Attesten / certificaten worden per post opgestuurd naar de deelnemer, bedrijven ontvangen een kopie per mail of per post
  • Na de opleiding voorzien wij een elektronische evaluatie. Vul je deze zeker in? Zo help je ons de opleiding bij te sturen waar nodig en ons aanbod aan te passen naar jullie noden.

Hier vind je het volledig aanbod per thema.

Annulering

Kom je niet opdagen zonder te verwittigen? Dan zal er een no-show fee aangerekend worden van 200 euro per dag. Uitgezonderd in situaties waar je ondubbelzinnig kan aantonen dat het om overmacht gaat.

Bij annulering binnen de 2 weken voor de start van de opleiding wordt er een annuleringskost aangerekend van 100 euro per opleidingsdag.

Het is mogelijk om een vervanger te laten deelnemen aan dezelfde cursus op hetzelfde tijdstip.

mtech+ streeft er naar een geplande opleiding altijd te laten doorgaan. Bij onvoldoende deelnemers, ziekte van de docent of in geval van onvoorziene omstandigheden kan de cursus geannuleerd en/of verplaatst worden naar een ander tijdstip.

Praktisch

  • Data en uurregeling vind je terug bij de opleiding zelf.
  • Bij een volledige dagopleiding wordt er een middaglunch voorzien.

Ontvang jij al onze kalender?

Het open aanbod wordt per semester gelanceerd. In december voor het voorjaar en in juni voor het najaar. Wil je graag op de hoogte gebracht worden van de lancering van het nieuwe aanbod en de jaarlijkse opleidingskalender ontvangen? Neem dan contact op met …