Subsidie in de kijker: Transitiesteun - mtech+

Kies jouw groep en regio!

Ieder fonds een aanbod op maat.

Als je geen toestemming geeft, mogen we jouw keuze niet opslaan en kan je niet de meest relevante inhoud zien.

Ik werk voor PC219 'controleorganisme'

Kies

Subsidie in de kijker: Transitiesteun

Via deze pagina willen we jullie op de hoogte houden van wijzigingen in ons subsidieaanbod, aandachtspuntjes meegeven of een subsidie onder de aandacht brengen.

voor werknemer, werkgever, werkzoekend, onderwijs

Nog redelijk nieuw in ons aanbod is de transitiesteun. Met een jaarbudget van 25000euro per werkgever per jaar (of 1000euro per werknemer) is dit zeker niet het kleine broertje van de oudere en bekendere opleidingssubsidies, maar een volwaardig alternatief.

Stel… Je bent helemaal overtuigd van de capaciteiten van je werknemer. Om welke reden dan ook, is er geen toekomst mogelijk voor die werknemer in de huidige functie: dat kan omdat de functie verdwijnt, de medewerker zelf is niet meer in staat deze uit te oefenen of geeft aan iets anders te willen.

Misschien is de werknemer meenemen in een nieuwe functie, in hetzelfde bedrijf wel de oplossing waar alle partijen zich in kunnen vinden. Dan willen wij als mtech+ dat proces graag vergemakkelijken: als werkgever stippel je samen met de werknemer een te volgen parcours uit. Dit kan opleidingen, training, coaching, … omvatten. En mtech+ ondersteunt deze maatregelen met 1000 euro per werknemer, met een maximum van 25000 per werkgever.

Kijk voor meer informatie in onze subsidiewijzer, of rechtstreeks bij transitiesteun of neem contact op met je consulent.