Kies jouw groep en regio!

Ieder fonds een aanbod op maat.

Als je geen toestemming geeft, mogen we jouw keuze niet opslaan en kan je niet de meest relevante inhoud zien.

Kies

Praktische info en algemene voorwaarden

Alles wat je moet weten over deelnamevoorwaarden, bereikbaarheid, prijzen en annuleringsmogelijkheden.

voor werknemer, werkgever

Val je als werknemer onder paritair comité 209 of 111 en ben je op zoek naar informatie over een opleiding? Via de zoekrobot vind je alle praktische inlichtingen over de opleiding naar keuze.

Kies uit een waaier van opleidingen in verschillende regio’s, met de leervorm die jou het meest aanspreekt. Je schrijft in en ontvangt automatisch een voorlopige bevestigingsmail. Een 10-tal dagen voor start van de opleiding mailen we jou de definitieve afspraken. Na de opleiding ontvang je een getuigschrift van deelname.

Is de opleiding volzet, schrijf dan in op de wachtlijst.  Bij voldoende interesse wordt een bijkomende sessie georganiseerd.

Opleiding niet gevonden? mtech+ zoekt samen met jou naar een geschikte oplossing.

De kostprijs en annulatievoorwaarden zijn regiogebonden.

Deelnamevoorwaarden

In de meeste opleidingen kan je 3 à 4 medewerkers per bedrijf inschrijven. Echter voor opleidingen die in kleine groep georganiseerd worden, wordt het aantal beperkt tot 2 per bedrijf.

Prijzen

Het volledige opleidingsaanbod is gratis voor werknemers van onze sector.

Bereikbaarheid

De opleidingen vinden plaats op verschillende locaties. Bij de bevestiging ontvang je het juiste adres, maar één ding is zeker: je komt er vlot met het openbaar vervoer of de wagen.

Annulatievoorwaarden

Annuleren kan altijd. Wanneer je dit echter binnen de 14 kalenderdagen voor start van de opleiding doet, rekenen we een administratieve kost van 100€ per dag per deelnemer aan.