Kies jouw groep en regio!

Ieder fonds een aanbod op maat.

Als je geen toestemming geeft, mogen we jouw keuze niet opslaan en kan je niet de meest relevante inhoud zien.

Ik werk voor PC219 'controleorganisme'

Kies

Succesvol connecteren

Opleiding
 

Het is een vaststelling die je ongetwijfeld herkent: samenwerken met anderen betekent samenwerken met verschillende persoonlijkheden. Ieder mens is immers anders en elke persoonlijkheid brengt andere voorkeuren met zicht mee. Deze voorkeuren hebben invloed op hoe mensen handelen en communiceren.


Kies Locatie / Startdatum

Duurtijd

Sessies

1

Voertaal

Nederlands

Opleidingsvorm

Webinar

Inschrijven


Doelstelling

What’s in it for you? Na het webinar:

Kan je vlotter in interactie gaan met je tegengestelde type
Leer je inspelen op de communicatievoorkeur van anderen door deze te herkennen in lichaamstaal, spreekstijl, interacties etc.
Weet je dat het bij communicatie net enkel gaat om wát je zegt, maar ook (misschien wel vooral) om hóe je dat doet
Komt je boodschap echt over. Want wijkt jouw communicatiestijl te veel af van die van de ander, dan praat je letterlijk langs elkaar heen.

Doelgroep

Dit webinar zal jou interesseren indien je: Graag effectievere samenwerkingen wil opbouwen Wil weten hoe je beter kan communiceren met bepaalde collega’s en klanten Nu soms het gevoel hebt dat je langs elkaar heen praat

Programma

nzicht krijgen in onszelf en anderen biedt krachtige mogelijkheden om te connecteren, zelfs met je tegengestelde type. Betere relaties beginnen namelijk met het herkennen van je eigen en andermans behoeften en voorkeuren. Wie het verschil in voorkeuren herkent, kan daar in zijn gedrag en communicatiestijl rekening mee houden.

Hoe beter je dat doet, hoe groter de kans op verbinding en effectieve interacties.

Opmerkingen

Enkele dagen voor het webinar bezorgen we je via mail de link. Je hebt enkel een computer of smartphone met internet toegang en geluid nodig. Je kan live vragen stellen aan de docent via chat, een microfoon heb je dus niet nodig.