Kies jouw groep en regio!

Ieder fonds een aanbod op maat.

Als je geen toestemming geeft, mogen we jouw keuze niet opslaan en kan je niet de meest relevante inhoud zien.

Ik werk voor PC219 'controleorganisme'

Kies

Introductie tot mindful werken (online)

Opleiding
 

Dat mindfulness stress vermindert, is al langer bewezen. Ontdek in deze training de principes van mindfulness en leer hoe je ze kan toepassen in je eigen werkomgeving.


Kies Locatie / Startdatum

Duurtijd:

1 Dag

Sessies

1

Opleidingsvorm

Virtual classroom

Inschrijven


Doelstelling

Deelnemers ontdekken de principes van mindfulness en leren ze toepassen op de werkrealiteit. Stress, piekeren en concentratieproblemen kunnen worden gereduceerd door bewust te zijn van wat we doen op dit moment in plaats van te piekeren over gisteren of morgen. We geven alvast enkele concrete tips en technieken mee om minder stress toe te laten en meer rust te creëren.

Programma

Raas je in volle snelheid door het leven? Pieker je vaak over het verleden of de toekomst? Neemt stress de bovenhand? Dan nodigen wij je graag uit voor de opleiding ‘Een introductie tot mindful werken’. Mindfulness brengt rust in je hoofd. Stress krijgt geen kans meer en je leeft meer in het nu. Je ontdekt hoe je mindful kunt eten, bewegen én werken.

Ontdek de basisprincipes van mindfulness en heel wat tools om op het hier en nu te focussen en tot rust te komen. Verbeter je communicatie, ga beter om met stress en verhoog je draagkracht tijdens je werkdag.

Opmerkingen

Enkele dagen voor aanvang van de opleiding zal je de logingegevens ontvangen. Indien je deze niet hebt ontvangen, gelieve contact op te nemen.