Kies jouw groep en regio!

Ieder fonds een aanbod op maat.

Als je geen toestemming geeft, mogen we jouw keuze niet opslaan en kan je niet de meest relevante inhoud zien.

Ik werk voor PC219 'controleorganisme'

Kies

Emoties op de werkvloer

Opleiding
 

Emoties op de werkvloer. De ene dag is de andere niet, soms is er een lach, een traan of soms is het zelfs niet zo duidelijk maar merk je toch dat er ‘iets’ is. Wat doe je dan? Wil je er liever een grote bocht rond nemen of vind je dat al die emoties maar thuis moeten blijven of dat jouw medewerker die emoties maar moet loslaten op de werkvloer. Wat we ook doen of denken, we kunnen er niet omheen, ze zijn altijd aanwezig, elke dag. Spannend, dat wel misschien soms zelfs beangstigend want stel dat ik er op in ga, op die emoties…Wie weet wat er naar boven komt? Wat moet ik als leidinggevende daarmee doen? En hebben die emoties eigenlijk een invloed op het werk? Een ware uitdaging voor vele leidinggevenden.


Kies Locatie / Startdatum

Duurtijd

Sessies

1

Voertaal

Nederlands

Opleidingsvorm

Webinar

Inschrijven


Doelstelling

Weet je meer over de verschillende emoties en kan je ze herkennen
Krijg je inzicht in de stressreacties
Besef je dat je als leidinggevende invloed hebt op de emoties van jouw medewerkers
Heb je inzicht in hoe jij luistert en wat je beter kan doen
Krijg je een praktische handleiding rond omgaan met emoties

Doelgroep

Leidinggevenden, CEO’s, managers, mensen met een rolmandaat, iedereen die (meer) wil inzetten op meer werkgeluk en gelooft in de vermenigvuldiging ervan.

Programma

Uiteraard wil ik een medewerker die zich goed voelt in zijn of haar vel. Dan gaat het werk zoveel prettiger en efficiënter, toch?

Voor een goede werksfeer en goede prestaties is het zeer belangrijk dat je als leidinggevende oog hebt voor wat er speelt bij jouw medewerkers. Tijdens dit webinar zullen we ons verdiepen in dit moeilijke vraagstuk zodat je alvast meer comfortabel bent bij het ervaren van al die emoties.

Opmerkingen

Enkele dagen voor het webinar bezorgen we je via mail de link. Je hebt enkel een computer of smartphone met internet toegang en geluid nodig. Je kan live vragen stellen aan de docent via chat, een microfoon heb je dus niet nodig.